Kunst bij ZENZ

Kunst bij ZENZ Organic Deventer

Bij ZENZ Organic Deventer vind ik het leuk om een podium te bieden aan kunstenaars uit Deventer en omgeving. Tijdens je bezoek is het heerlijk om te kunnen genieten van kunst. Je krijgt er bij mij alle tijd voor. Voor de kunstenaar is het super leuk om zijn of haar werk eens op een minder voorspelbare plek te laten zien.

Wil jij ook graag een keer je werk tentoonstellen bij ZENZ Organic Deventer? Dat kan! Neem contact met me op en wie weet kan jouw werk een tijdje bij mij hangen! De muren in mijn salon lenen zich hier prima voor.

Sandra Steen

Najaar 2023 hangt er weer een hele andere sfeer bij ZENZ Deventer. De vrolijke werken van Marjo Vliek zijn verwisseld voor de rustgevende prachtstukken van Sandra Steen. Haar werk is het resultaat van verwondering en nieuwsgierigheid. Ze creërt niet vanuit een plan, maar volgt wat er op haar pad komt. Het spel van improviseren met diverse materialen leidt tot abstracte wandobjecten en schilderingen. Heel anders weer, maar wederom een genot om naar te kijken.

Marjo Vliek

Voorjaar 2023 hangen de kleurige werken van Marjo Vliek bij ons in de salon. Een genot om naar te kijken, wat een energie! Wil je een impressie zien van meer van haar werk?… kijk dan op haar Instagram, Facebook, en Facebook Zakelijk.

Marjoleine Maessen

Dit najaar hangt het werk van Marjoleine Maessen van bij ZENZ. Haar werken zijn zowel uitbundig met veel kleurgebruik, maar ze kunnen ook ingetogen en mysterieus zijn. Bij ZENZ hangen op dit moment een aantal portretten en wat van haar abstracte werk. Ontzettend mooi. Op haar website Kleur is Leven is veel van haar werk te bewonderen. In haar atelier heeft ze van haar passie haar beroep gemaakt en geeft ze ook cursussen.

Anneke maakt prachtige werken, hier een aantal van haar creaties.

Femke heeft bij ZENZ haar strand en zee schilderijen tentoongesteld. Haar voorliefde voor de Nederlandse kust en Terschelling komen hierin tot uiting. Heerlijk ontspannend!

‘Met de stilte van waaruit dingen kunnen ontstaan – hield de behoefte erover te praten en denken op. Die stilte is waar ik op terug val en dat is voor mij genoeg. Hopelijk schemert die stilte door in mijn werk.’

Susanne Sørensen (Rotterdam, 1983) is beeldend kunstenaar en woont en werkt in Deventer. Ze werd de tweede kunstenaar die haar werk bij ZENZ liet zien.

Margot Olde Loohuis uit Deventer heeft als eerste kunstenaar haar werk bij ZENZ tentoon gesteld. Van maart tot half oktober 2020 waren deze prachtige onder water wereld werken hier te zien. Sinds 2007 schildert Margot vooral water in al zijn aspecten. Ze houdt van het karakter dat altijd beweeglijk is, dat reflecteert, transparant is en het licht breekt. Het onderzoeken wat water doet, hoe het beweegt en veranderd is nu al meer dan 10 jaar haar bron van inspiratie die voorlopig nog niet is opgedroogd.

Wil jij ook graag een keer je werk tentoonstellen bij ZENZ? Dat kan! Neem contact met me op en wie weet kan jouw werk een tijdje bij mij hangen!

ZENZ ORGANIC HAIR DEVENTER

Broederenstraat 24 | 7411 LB Deventer | 0570 597048 | 0626544472 | mail